Over dit product:

De Hofind-S heeft een 384×288 IR-detector die 110592 pixels genereert, wat de gebruiker een helder en scherp gedetailleerd beeld levert. Er zijn drie beeldvormingsmodi: IR, Digital (CCD) en Duo Vision, die het warmtebeeld overlappen met het digitale beeld.

De SATIR Hotfind-S wordt geleverd met twee bedieningsmethoden, toetsenbord en touchscreen. De gebruiker kan de camera bedienen afhankelijk van hun voorkeur en toepassing.

Het temperatuurbereik van de Hotfind-S is -10 ℃ tot 60 ℃ en het heeft een thermische nauwkeurigheid van ± 0,5 ° C, wat het ideaal maakt voor gebruik in koorts screening programma’s.

De HotFind-S maakt gebruik van NTSC (60Hz) of PAL (50Hz) composiet video-uitvoer. De warmtebeelden worden in realtime weergegeven, wat een volledige en levendige warmtebeeldweergave zonder nevenbeelden garandeert.

Volledige radiometrische thermische gegevens kunnen via de USB-verbinding in realtime naar een pc worden overgebracht voor analyse en rapportage in de ReportIR USB-software.

De Hotfind-S kan op een statief worden gemonteerd met de standaard 1/4 ”_20 montagebus. Voeg de optionele AC-adapter toe en de gebruiker kan de HotFind-S gebruiken voor continue bewaking.

Bij aankoop van de SATIR Hotfind-S ontvangt u een batterijlader, batterijen, zonnekap, TF-kaart, kalibratiecertificaat en USB-kabel.

>>> Download hier de productbrochure <<<

Klik op de video voor geluid.

Product specificaties:

Samenvatting product:

  • 384×288 IR-detector
  • 10 ℃ tot 60 ℃ temperatuurmeting
  • Thermische nauwkeurigheid van ± 0,5 ° C
  • Dubbele bediening via touchscreen of toetsenbord
  • 3,5-inch LCD-kantelscherm

>>> Download hier de productbrochure <<<

Ik ben geïnteresseerd in dit product