Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via: support@protecmed.eu

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Gebruik voor iedere retour het onderstaande retourformulier!

>>>Retourformulier Protec Med<<<

 

Uitzonderingen retourneren

Hieronder staan een aantal uitzonderingen beschreven omtrent het retour-proces:

  1. Wanneer de verpakking in het ontvangen pakket is opengemaakt mag dit product i.v.m. hygiëne voorschriften niet worden geretourneerd.
  2. Wanneer de koper zelf schade heeft aangebracht aan het product in kwestie mag het product uiteraard niet worden geretourneerd.
  3. Wanneer de retourtermijn van 14 dagen is verlopen mag het product niet meer worden geretourneerd.

 

 Garantie:

Protec Med zal ten allen tijden proberen haar gebruikers van een optimale dienstverlening te voorzien. Wij streven om dit 365 dagen per jaar te doen. Helaas kunnen wij niet garanderen dat onze producten/diensten altijd beschikbaar zullen zijn voor de gebruikers, in verband met overmacht, verhindering of andere vervelende situaties. Verder is het aankopen van de producten van Protec Med afhankelijk van de beschikbaarheid van de aangeboden producten. Protec Med kan dus geen garantie bieden ten aanzien van beschikbaarheid van producten en/of diensten

In het geval waarin een door u gekocht product kapot aankomt, heeft u 14 dagen de tijd om het defect te melden bij Protec Med om in aanmerking te komen voor een eventuele restitutie. Als u hiermee te laat bent, kan de koopovereenkomst helaas niet worden beëindigd en heeft u geen recht op restitutie. Restitutie bestaat uit het terug ontvangen van het aankoopbedrag.

  

Bedrijfsidentiteit:

Hier mag u uw retour naar terugsturen:

Protec Med (powered by Tasteful World CEM BVBA)
Venhof 6
2110, Wijnegem
support@protecmed.eu
+31 6 31 49 09 41
BE 0846.844.246