Ons Verhaal

Hoe ons initiatief is ontstaan.

Protec Med

Hoe wij onze bijdrage leveren aan de Corona-crisis.

Protec Med is een initiatief, opgezet om betrouwbare beschermingsmiddelen bij u te bezorgen. Dit initiatief is natuurlijk niet zomaar ontstaan. Graag vertellen wij dan ook bij deze ons verhaal.

Met de uitbraak van het Coronavirus , wilden de huidige partners het merk “Protec Med” oprichten en een helpende hand bieden om mondmaskers en andere beschermende kledij aan te bieden aan zij die het nodig. Door de verspreiding van het virus doorheen Europa hebben we besloten om dit initiatief op te richten.

Samen met onze partners in China en relaties met verschillende erkende fabrieken, zijn we erin geslaagd om een consistente stroom aan producten naar hier te halen. Deze hebben we reeds geleverd aan ziekenhuizen, apotheken en zorgcentra doorheen België en Nederland.

We hebben gemerkt dat de behoefte aan mondmaskers bij apothekers sterk gestegen is . Door de versoepeling van de maatregels willen mensen preventief mondmaskers dragen in openbare ruimtes. Graag willen wij een steentje bijdragen door deze producten gemakkelijk aan te reiken aan ieder individu.

#StaySafe #ProtecMed

Onze missie en visie

Voor onze dienstverlening hebben wij de volgende missie en visie geformuleerd.

Onze missie is om ieder individu in Nederland en België te voorzien van veilige PPE-producten door middel van onze gecontroleerde supply chain in China.

Onze visie is dat wij met onze samenwerking met onze partners in China een steentje kunnen bijdragen aan het stoppen van de Corona-crisis in Nederland en België door zoveel mogelijk mensen betrouwbare PPE-producten aan te bieden voor een marktconforme prijs.

Onze producten:

Wij verkopen onze producten aan zowel consumenten (via de webshop) als aan bedrijven/instanties. Voor alle niet-persoonlijke aankopen kunt u contact met ons opzoeken door middel van ons zakelijke contactformulier.

WEBSHOP BEZOEKEN
ZAKELIJK CONTACT